HATAY / ANTAKYA - Ali Sayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ali Sayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vali Ürgenpaşa Mh. Şehit Mehmet Duran Cd. 31030 Antakya/Hatay
Vizyon
Fiziki ve teknolojik imkanları maksimum düzeyde, donanımlı, ideal sınıfları olan ve bölgesinde sektöre iş gücü sağlayan marka okul olmak istiyoruz.
Misyon
Yetenekli, yeniliklere açık ve çevreye duyarlı insan kaynaklarımızla; ülkemizin geleceği olan gençlerimize, mümkün olan en iyi eğitim-öğretimi vererek sektörün beklentilerinin de üzerinde iş gücü sağlamayı hedefliyoruz.
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :5
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
DOĞALGAZ
ÜRGENPAŞA MAH.ŞEHİT MEHMET DURAN CAD.
merkez
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Başkanlığımızca yürütülmekte olan Erasmus+Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği Faaliyeti kapsamında 2017 yılı Teklif Çağrısı döneminde sunulan 2017-1-TR01-KA102-042529 numaralı ve Avrupa Birliğinde E-Muhasebecilik Uygulamaları başlıklı proje teklifiniz,uygunluk kriterlerini karşılayarak bağımsız dış uzmanların içerik değerlendirmesine tabi tutulmuş ve yeterli asgari puanı sağlaması sonucunda seçim sürecine dahil edilmiş olup 39596 Avro hibe desteği ile kabul edilmiştir.